tentang Kami

Foshan Smartroof International Co, Ltd

SMARTROOF diadegkeun dina taun 2005, parantos khusus dina ngabobohan atap leuwih tina dasawarsa. Mimitina, produk utama urang nyaéta PVC Roof Tile, sareng ieu tiasa dianggo seueur di nagara berkembang alatan kauntungan. Pikeun ningkatkeun produk urang, urang ogé ngawangun tim téknis sareng QC pikeun ngadalikeun kualitasna. Janten produk urang henteu ngan ukur boga kaunggulan tibatan logam hateup tradisional, tapi ogé ngagaduhan jaminan kualitas pikeun para klien. SMARTROOF- Henteu Mung Roofing Tapi Solusi Roofing.

KOMUNITAS

PRODUK

Sipat khas

  • NANO-TEC TILE CHARACTERISTIC

    Bandingkeun ka lambaran baja tradisional, SmartRoof Steel, suhu ngirangan dugi ka 45 ° C sareng sora ngirangan dugi ka 40 dbs. Sareng di cuaca ekstrim baja SmartRoof Steel tiasa nanggung 150 ° C Max. suhu sareng -40 ° C Min. suhu. Anu penting nyaéta ngahémat biaya, sabab SmartRoof Steel tiasa ngahijikeun fungsi tahan panas kalayan fungsi soundproof babarengan sareng henteu kedah ngabales bahan tambahan. Ngeunaan umur hirupna, ngajamin dugi ka 20 taun, dua kali langkung lami tibatan anu tradisional. SmartRoof Steel, bahan atap baja sepuh anyar, bakal nungtun révolusi di sakumna dunya. Tile Nano-Tec, produk pinter anjeun pantes anu gaduh.